top of page

Behandelingen

5-def_edited_edited.png

Massage

Voor wie is een massage? Wanneer heb je een massage nodig?

Ik ben van mening dat een massage een 1e levensbehoefte is. 

"Het is voor iedereen goed om minstens 1x per maand een massage te ontvangen."

"Het zorgt voor het vrijkomen van gelukshormonen."

"Het ontspant lichaam en geest."

"Er ontstaat meer ruimte in het lichaam."

"Het zorgt voor het afvoeren van toxische stoffen in de spieren." 

"Het zorgt voor een betere nachtrust".

"Het verlaagt stress."

"Het zorgt voor een betere gemoedstoestand."

Om een lichamelijke klacht te behandelen kun je een masseur inschakelen. (veel voorkomende klachten: spierspanning, stress, oververmoeidheid, slapeloosheid, blessure, etc.)

Maar ook als je geen klachten hebt is een massage een weldaad voor lichaam en geest.

Werkwijze:

De massages die ik geeft zijn uiteenlopend. Van sportmassage tot diepe ontspanningsmassage. Mijn doel is om het lichaam te geven waar het op dat moment om vraagt. Ik maakt het graag persoonlijk door samen met je te kijken naar waar jij op dit moment behoefte aan hebt. 

In een kort gesprek wordt er gekeken naar eventuele klachten, blessures of contra-indicaties.

New Light Body behandeling: Is de meest gekozen behandeling. Dit is een gepersonaliseerde behandeling, waarbij er in overleg met de cliënt wordt gekeken naar wat er op dat moment nodig is. Dit kan een mix zijn van diverse massage vormen in combinatie met intuïtief en energie werk.

Deep Tissue massage: Een diepgaande massage waarin het probleemgebied d.m.v. verschillende technieken wordt aangepakt, zoals; triggerpoints, het gebruik van de ellenboog, onderarmen en vingergewrichten. Deze massage brengt verlichting in hele lichaam en het probleemgebied.

Ontspanningsmassage: Met warme biologische olie en lange, rustige strijkingen, breng ik lichaam en geest in een diepe ontspanning. In deze ontspannen staat is het voor het lichaam mogelijk om stress en zelfs blokkades los te laten.

Holistische massage: Doordat er o.a. gericht met de energie van de cliënt wordt gewerkt, pas ik een zachte en subtiele massage toe. Tijdens deze massage zal er gewerkt worden met; rustige strijkingen en holistic pulsing. Daarnaast wordt er in het bioveld (aura en chakra's) van de cliënt gewerkt. Deze massage wordt als zeer ontspannend en rustgevend ervaren. Tevens kan er bij deze massage trauma en stress worden losgelaten.

New Light Healing

Voor wie is een New Light Healing? En wat is nu eigenlijk een healing?

De healing die ik geef is voor iedereen toegankelijk. Het is een interventie die door middel van lichte aanraking op het lichaam (of zonder aanraking) plaatsvindt. Door verschillende interventies toe te passen wordt er in het energieveld (aura) en in de 7 basis chakra's (Kruin, Voorhoofd, Keel, Hart, Zonnevlecht, Sacraal en Wortel) balans gecreëerd. 

Er kunnen diverse klachten worden behandeld. (Denk aan: hoofdpijn, migraine, slapeloosheid, trauma, zware energie, stress, zwaarmoedigheid, burn-out, angst, ingrijpende gebeurtenissen of veranderingen in je leven, etc.)

Zonder dat je het beseft kan er van alles gaande zijn in je energieveld, wat zich kan uiten in fysieke klachten. Maar ook als je geen klachten hebt en je toe bent aan ontspanning of juist een diepere spirituele ervaring wil beleven, dan is een healing sessie geschikt.

Werkwijze:

De New Light Healing die ik geef is gebaseerd op o.a. interventies van Healing Touch en healingtechnieken uit het sjamanisme. Naast deze technieken gebruikt ik mijn sterke intuïtie en nuchtere gezonde verstand.

De behandeling zal met een lichte aanraking op het lichaam of vlak boven het lichaam plaatsvinden. Er wordt voornamelijk gewerkt in de 7 grote (basis) chakra's en in het auraveld.

Bij de eerste ont-moeting wordt er een korte intake met je afgenomen. Op basis daarvan wordt de behandeling aangepast.

Je neemt aangekleed op de behandeltafel plaats. 

Er wordt een "scan" van je energieveld gemaakt, vóór en na de behandeling, om het effect van de healing toetsen. 

Massage
Healing
bottom of page