top of page

April 2021

44a (1) (1).jpg

Meimaand massagemaand!

Ik doe mee aan de landelijke #masserendoenwesamen campagne! 

Net als alle contactberoepen zijn ook massagepraktijken hard geraakt door COVID-19 en de lockdowns die hier het gevolg van zijn/waren.

Als behandelaar of masseur wil ik graag mensen helpen. Het was dan ook extra moeilijk dat ik mijn vaste klanten niet heb kunnen helpen in tijden dat het juist zo hard nodig was.

Het afgelopen jaar heeft laten zien dat de gezondheidsvoordelen van een massage nog niet bekend genoeg zijn bij iedereen. Daarom heb ik mij aangemeld voor de campagne #masserendoenwesamen!

Het doel van deze campagne is om massages in een positief daglicht te zetten en ervoor te zorgen dat de voordelen van een massage onder heel Nederland bekend worden!

Samen met masseurs uit heel Nederland gaan we mei omtoveren tot een massagemaand. Elke week geef ik een gratis massage aan iemand die dat zó nodig heeft. Hierbij heb ik jou hulp nodig! Wie vind jij dat er wel een massage kan gebruiken? Denk daar maar eens over na en wie weet ligt diegene in de maand mei bij mij op de tafel! Houd de website in de gaten.

Maart 2021

SPRING!

De lente komt eraan! 

Hebben jullie er ook genoeg van? Binnen zitten?

Ik word er zelf heel moe van, als ik te lang binnen 4 muren zit.

Buiten-zijn en de warme zonnestralen op je huid zorgen ervoor dat je je weer blij en gelukkig gaat voelen.

Wandelen, fietsen, sporten in parkjes of in een natuurgebied, het zorgt allemaal voor een glimlach en een ontspannen gemoedstoestand.

Een massage of een energetische behandeling kan ook dit gevoel doen oproepen. Dus mocht je het lente-gevoel al in je "huis" (lees: lichaam) willen halen, dan ben je van harte welkom bij mij op tafel!

Om de lente te vieren krijg je van mij een fijne korting.

Vanaf 21 maart tot en met 22 april 2021 lentetarief: €50,- voor 60 minuten.

Geldig op alle hands-on behandelingen.

Februari 2021

2-daagse training; Samen op reis

Er staat in 2021 iets moois op het programma. In samenwerking met Carolina Verbeek ga ik een 2-daagse training voor zorgprofessionals, vrijwilligers en mantelzorgers verzorgen. In afwachting van de maatregelen zullen we vanaf februari of maart van start gaan in Het Bezinningshuis.

Heb jij de zorg voor iemand die ongeneeslijk ziek is? Dan leren wij jou hoe jij jezelf en de andere energetisch kunt ondersteunen. Deze training gaat met name over de periode van ziek zijn, overlijden en eventueel daarna. Je bent van harte welkom. Vanwege de corona maatregelen kunnen er maximaal 4 personen deelnemen. Deze training wordt in februari en maart herhaald.

De training kan  tevens op locatie worden verzorgd. 

Voor meer informatie kun je mailen naar: info@vormvanleven.nl

Januari 2021

De mooiste wensen voor 2021!

Ondanks alle maatregelen op dit moment is er van stilstand geen sprake. Helaas staan de fysieke behandelingen stil, maar de ideeën en samenwerkingen komen nu wel tot bloei. 

 

2-daagse training; Samen op reis

Er staat in 2021 iets moois op het programma. In samenwerking met Carolina Verbeek ga ik een 2-daagse training voor zorgprofessionals, vrijwilligers en mantelzorgers verzorgen. Vanaf 30-31 januari gaan we van start in Het Bezinningshuis.

Heb jij de zorg voor iemand die ongeneeslijk ziek is? Dan leren wij jou hoe jij jezelf en de andere energetisch kunt ondersteunen. Deze training gaat met name over de periode van ziek zijn, overlijden en eventueel daarna. Je bent van harte welkom. Vanwege de corona maatregelen kunnen er maximaal 4 personen deelnemen. Deze training wordt in februari en maart herhaald.

De training kan  tevens op locatie worden verzorgd. 

Training Samen op reis - levenseinde.png

November 2020

Heel de maand november 15 euro korting!

Omdat de winter voor de deur staat en je lichaam wel wat warmte en ontspanning kan gebruiken, ontvang je heel de maand november maar liefst 15 euro korting op een massage*.

Mail, bel of Whatsapp snel voor een afspraak, want vol = vol!

*het betreft een massage van 60 minuten. Dus je betaalt €45,- ipv. €60,-

Deze korting is niet geldig i.c.m. "Bring a friend".

Bring a friend!

Breng een vriend, vriendin, kennis of familielid aan en verdien beide 15 euro op een behandeling van 60 minuten naar keuze.

 

Je ontvangt de 15 euro korting wanneer de door jou aangebrachte persoon zijn of haar 1e behandeling heeft ontvangen. De aangebrachte persoon ontvangt dan eenmalig 15 euro korting op de 1e afspraak.

Je kan zo vaak iemand aanbrengen als je wilt. Hoe vaker je iemand aanbrengt hoe vaker je korting ontvangt. Deze korting is niet geldig i.c.m. andere acties.

bottom of page